Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Izjava o odricanju od odgovornost

Web Informacijski sustav je proizvela tvrtka Berlin-Chemie Menarini Hrvatska d.o.o. sa sjedištem u Zagrebu, Horvatova 80/A za kupce u Hrvatskoj. Sva vlasnička prava, koja se odnose na sadržaj objavljen na ovoj internetskoj stranici, pripadaju Berlin-Chemie Menarini Hrvatska d.o.o. i svako umnažanje, tiskanje, kopiranje i korištenje sadržaja dopušteno je isključivo u nekomercijalne svrhe i za osobnu uporabu.

Svi zaštićeni nazivi korišteni na ovoj internetskoj stranici su registrirane trgovačke marke i smiju se koristiti u bilo koje svrhe isključivo nakon dobivanja pismenog pristanka od strane Berlin-Chemie Menarini Hrvatska d.o.o.

Svi lijekovi spomenuti na ovoj internetskoj stranici odobreni su za uporabu u Hrvatskoj na temelju odluka nadležnih tijela javne uprave i prema važećim zakonskim propisima, te nijedna informacija objavljena na ovoj internetskoj stranici ne predstavlja ponudu kako je definirana odredbama građanskog prava.

Uporaba ili primjena lijekova navedenih na ovoj internetskoj stranici dopuštena je tek nakon savjetovanja s liječnikom ili ljekarnikom i nakon upoznavanja s uputom priloženom uz lijek. Ove stranice pružaju samo općenite informacije te ni na koji način ne mogu zamijeniti medicinske ili bilo koje druge savjete.

Ova internetska stranica služi kako bi našim klijentima pružila informacije o tvrtki Berlin-Chemie Menarini Hrvatska d.o.o., proizvodima i ostalim uslugama. Podaci koji se nalaze na stranicama sastavljeni su nakon pažljivog istraživanja te se stalno ažuriraju. Unatoč našem trudu da podaci budu točni i potpuni, nismo u mogućnosti preuzeti odgovornost za njihovu točnost. Stoga nismo u mogućnosti dati bilo koju vrstu garancije, bilo izričito ili prešutno, koja bi se odnosila na potpunost ili točnost podataka koje se nalaze na internetskoj stranici.

Preporučamo Vam da provjerite svaki podatak prije nego ga upotrijebite u bilo kojem obliku.

Obzirom na navedeno, ne možemo preuzeti odgovornost izravnog ili neizravnog uzrokovanja štete korištenjem internetske stranice i informacija sadržanih na internetskim stranicama.

Ukoliko na našim internetskim stranicama postoje podaci od trećih strana ili se internetske stranice pozivaju na takve podatke, navedeno ne bi trebalo shvatiti kao preporuke s naše strane.

Obzirom da nismo u mogućnosti provjeravati točnost, neposrednost i zakonitost takvih podataka, razumljivo je da ne možemo preuzeti odgovornost za njih.

Ni kompanija niti treće strane ne mogu biti odgovorni za štetu ili povredu koje nastanu kao rezultat pristupa ili nemogućnosti pristupa ovoj internetskoj stranici, korištenja ili nemogućnosti korištenja ove internetske stranice, ili kao rezultat činjenice da ste se oslonili na informacije dane na ovoj internetskoj stranici.